Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barkács áruházak képes leírás - Barkács, barkácsolás.tlap.hu
részletek »

Barkács áruházak - Barkács, barkácsolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: barkacs.tlap.hu » Barkács áruházak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Bauhaus

Bauhaus

Az újító szellem sikere: Csak az formálhatja a jövőt, aki kockáztat. A BAUHAUS ezzel mindig tisztában volt. Ezért tartozik a kockázatkészség és az úttörőszellem értékeink közé. Mert mi voltunk azok, akik 40 évvel ezelőtt Németországban új koncepciót valósítottunk meg. Ha valaki 40 évvel ezelőtt szerszámot, építőanyagot, festéket vagy valami mást keresett, üzletről üzletre kellett járnia, hogy mindent megtaláljon. BAUHAUS új koncepciója révén lehetővé tette, hogy mindent könnyedén, egy helyen lehessen megvásárolni. Ez az újító szellem egész Európában elterjedt, és sok követőre talált. BAUHAUS Európában továbbra is a legjobbak közé tartozik. A koncepció: legjobb választék, első osztályú minőség, kedvező árak és közelség. A jó üzletpolitika alapja a jól átgondolt koncepció: A BAUHAUS vevőorientált szakválasztékával és áttekinthető termék kihelyezésével megalkotta a siker alapját. Vevőinket Európa szerte 186 világos, barátságos és kedvező közlekedéssel rendelkező szakáruházban gazdag termékválasztékkal várjuk. 15 termékcsoport, több mint 120.000 termék, a széleskörű szolgáltatások önmagukért beszélnek. Emellett fontos számunkra, hogy választékunk mindig aktuális legyen. A BAUHAUS-ban vásárlóink a minőségi márkás termékek, valamint a vezető gyártók termékei mellett a legújabb innovációkat is megtalálják. A filozófia: Csapatszellemmel közelebb a vásárlóhoz.

Hegesztő inverter és tartozékai

Hegesztő inverter és tartozékai

Egy helyen minden, ami a hegesztéshez kell! Szeretné kedvező áron, a legjobb eszközökkel felszerelni a műhelyét? Akkor keressen minket! Hegesztőgépek, hegesztő inverterek, plazavágók és rengeteg más eszköz széles választékával várjuk. Olvassa el gépajánlónkat, rendelje meg gépeinket akár ingyenes házhozszállítással, élvezze garanciánkat és használja ki szervizszolgáltatásunkra. Komoly műhelyt vezet, vagy most állítja össze első készletét? Bízza ránk magát! Folyamatos akciók, hatalmas kínálat!

Moving Service, költöztetés határok nélkül

Moving Service, költöztetés határok nélkül

- Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. - Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása. - Dexion állványok és polcrendszerek szerelése és átalakítása. - Irodatechnikai felszerelések (számítógépek, szerverszekrények, másolók) és páncélszekrények szállítása. - Egyéb speciális igények kielégítése. - Bútorok emeletre történő felhúzása és leengedése. - Nemzetközi költözés és áruszállítás esetén teljes körű vámügyintézés. - Raktározás fűtött helyiségekben, 24 órás őrszolgálattal.

Obi

Obi

A piacvezető otthonteremtő áruház már 21 helyszínen várja vásárlóit. Jelenleg 23 OBI áruház működik Magyarországon. Az áruházlánc összesített eladótere 133.000 m2-re, dolgozói létszáma 1570 fő. A fogyasztói igények kielégítése érdekében a vállalat tervei szerint néhány éven belül körülbelül 25-26 OBI áruházzal áll majd a vásárlók rendelkezésére. Az első áruház megnyitása óta eltelt 13 évben több mint ötvenszeresére nőtt az OBI vásárlóinak száma. A pozitív tendencia az áruházlánc dinamikus bővülésének és a vásárlóknak nyújtott egyedi, színvonalas szolgáltatások bevezetésének köszönhető. A vevőszám folyamatos emelkedésével párhuzamosan az OBI árbevétele a 2006-2007. évi gazdasági évben elérte az 53,2 milliárd forintot. Az elmúlt 13 év forgalmi adatai annak ellenére is töretlen fejlődést mutatnak, hogy a hazai otthonfejlesztési piac időközben újabb szereplőkkel bővült.

Stihl És Makita Szakkereskedés

Stihl És Makita Szakkereskedés

A Makita fűkasza a jól gondozott gyep legjobb társa. Ezzel a kültéri eszközzel Ön is csodás pázsitot varázsolhat külterületére. Az Onlinegép.hu webáruházban sokféle Makita fűkasza is kapható, így Ön is ki tudja kutatni az elvárásainak jót. A közös ezekben a kinti eszközökben, hogy egyszerű őket kezelni, meggörbült végükkel pedig a kert titkolt sarkaiba is oda lehet jutni. A felületünkön az összes darab mellett egyedi ismertetőt talál, de ha van még felvetése, bátran látogasson el hozzánk! (Címeinket láthatja a felső menüsor ?Rólunk/kapcsolat menüpont alatt.) Az onlinegép.hu képzett munkatársai igazi Makita szakértők, emiatt Ön nálunk mindent megtudhat erről a brandról, aminek az egyik legkiválóbb és egkeretesebb áruja a Makita fűkasza.

Hirdetés
Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok

Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok

Makita és Metabo szerszámok kiemelkedő választéka a Nitech gép és szerszám webáruházban. Áruházunk, a Nitech két olyan márka termékeit forgalmazza, mint a Makita és a Metabo, melyek már több mint 20 éve jelen vannak az országban. A Makita és Metabo szerszámok, kéziszerszámok, kisgépek mind minőségi termékek, melyek az otthoni vagy munkahelyi munkavégzés elengedhetetlen kellékei lehetnek. Kaphatóak a webáruházban többek között Makita és Metabo akkumulátoros kéziszerszámok, elektromos kéziszerszámok valamint egyéb szerszámgépek és berendezések.

Technoform kéziszerszám és kertigépek

Technoform kéziszerszám és kertigépek

A Technoform Kft 1990-ben alakult, azaz több mint 20 éve jelen van a Magyar piacon. Fő tevékenységi körünk a MAKITA, HITACHI, METABO, AEG professzionális kéziszerszámok, tartozékok,MAKTEK RYOBI otthoni használatra szánt szerszámok forgalmazása, építőipari gépek kölcsönzése. A MAKITA és a HITACHI gépek szerződött Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei garanciális javítói vagyunk. A webáruház különlegessége a gépekhez a hozzá tartozó tartozékokat is megjeleníti, az ügyfél biztos lehet benne, hogy a géphez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg.

Tuti menü