Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barkács áruházak képes leírás - Barkács, barkácsolás.tlap.hu
részletek »

Barkács áruházak - Barkács, barkácsolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: barkacs.tlap.hu » Barkács áruházak
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bauhaus

Bauhaus

Az újító szellem sikere: Csak az formálhatja a jövőt, aki kockáztat. A BAUHAUS ezzel mindig tisztában volt. Ezért tartozik a kockázatkészség és az úttörőszellem értékeink közé. Mert mi voltunk azok, akik 40 évvel ezelőtt Németországban új koncepciót valósítottunk meg. Ha valaki 40 évvel ezelőtt szerszámot, építőanyagot, festéket vagy valami mást keresett, üzletről üzletre kellett járnia, hogy mindent megtaláljon. BAUHAUS új koncepciója révén lehetővé tette, hogy mindent könnyedén, egy helyen lehessen megvásárolni. Ez az újító szellem egész Európában elterjedt, és sok követőre talált. BAUHAUS Európában továbbra is a legjobbak közé tartozik. A koncepció: legjobb választék, első osztályú minőség, kedvező árak és közelség. A jó üzletpolitika alapja a jól átgondolt koncepció: A BAUHAUS vevőorientált szakválasztékával és áttekinthető termék kihelyezésével megalkotta a siker alapját. Vevőinket Európa szerte 186 világos, barátságos és kedvező közlekedéssel rendelkező szakáruházban gazdag termékválasztékkal várjuk. 15 termékcsoport, több mint 120.000 termék, a széleskörű szolgáltatások önmagukért beszélnek. Emellett fontos számunkra, hogy választékunk mindig aktuális legyen. A BAUHAUS-ban vásárlóink a minőségi márkás termékek, valamint a vezető gyártók termékei mellett a legújabb innovációkat is megtalálják. A filozófia: Csapatszellemmel közelebb a vásárlóhoz.

Honti Károly

Honti Károly

Üzletünk könnyen megközelíthető Vecsés, Gyál, Üllő, Budapest környékéről. Több mint tíz éve óta fennálló szerszám és barkácsüzletünk már nem csak Budapest XVIII. kerületéből érhető el. Az internetes világnak eleget téve megnyitottuk online barkács és szerszám webáruházunkat is. Barkácsáruházunkban szakszerű kiszolgálás és több tízezer termék közül választhat. Építőipari termékek, munkavédelem, szerszámok, külső és belső fal, fa, fém festékek. Folyamatosan figyeljük vásárlóink igényeit, a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk termékeinket. Nagyon fontos számunkra, hogy állandó mozgásban legyünk, percről percre új-és új termékek kerüljenek fel polcainkra. Vevőinkkel kialakított kapcsolat nagyon fontos számunkra. Szeretnénk a mai rohanó, egymástól eltávolodó világban egy meghitt, családias hangulatú, minden igényt kielégítő üzletpolitikát fenntartani, hiszen mi még a vásárlókért vagyunk.

Moving Service, költöztetés határok nélkül

Moving Service, költöztetés határok nélkül

- Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. - Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása. - Dexion állványok és polcrendszerek szerelése és átalakítása. - Irodatechnikai felszerelések (számítógépek, szerverszekrények, másolók) és páncélszekrények szállítása. - Egyéb speciális igények kielégítése. - Bútorok emeletre történő felhúzása és leengedése. - Nemzetközi költözés és áruszállítás esetén teljes körű vámügyintézés. - Raktározás fűtött helyiségekben, 24 órás őrszolgálattal.

Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok

Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok

Makita és Metabo szerszámok kiemelkedő választéka a Nitech gép és szerszám webáruházban. Áruházunk, a Nitech két olyan márka termékeit forgalmazza, mint a Makita és a Metabo, melyek már több mint 20 éve jelen vannak az országban. A Makita és Metabo szerszámok, kéziszerszámok, kisgépek mind minőségi termékek, melyek az otthoni vagy munkahelyi munkavégzés elengedhetetlen kellékei lehetnek. Kaphatóak a webáruházban többek között Makita és Metabo akkumulátoros kéziszerszámok, elektromos kéziszerszámok valamint egyéb szerszámgépek és berendezések.

Tuti menü