Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Barkács áruházak képes leírás - Barkács, barkácsolás.tlap.hu
részletek »

Barkács áruházak - Barkács, barkácsolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: barkacs.tlap.hu » Barkács áruházak
Keresés
Találatok száma - 11 db
Barkácsáruház | Hazakaruhaza.hu

Barkácsáruház | Hazakaruhaza.hu

Barkácsáruház, munkalapok, festékek, gépek, szerszámok forgalmazása. Nyílászárók készítése, forgalmazása Budapesten. Barkácsáruház, mely ajtók, bejárati ajtók, ablakok, barkácscikkek, nyílászárók forgalmazásával, szerszámok, szerszámgépek értékesítésével foglalkozik. Barkácsáruházunkban lapszabászat is működik.

Bauhaus

Bauhaus

Az újító szellem sikere: Csak az formálhatja a jövőt, aki kockáztat. A BAUHAUS ezzel mindig tisztában volt. Ezért tartozik a kockázatkészség és az úttörőszellem értékeink közé. Mert mi voltunk azok, akik 40 évvel ezelőtt Németországban új koncepciót valósítottunk meg. Ha valaki 40 évvel ezelőtt szerszámot, építőanyagot, festéket vagy valami mást keresett, üzletről üzletre kellett járnia, hogy mindent megtaláljon. BAUHAUS új koncepciója révén lehetővé tette, hogy mindent könnyedén, egy helyen lehessen megvásárolni. Ez az újító szellem egész Európában elterjedt, és sok követőre talált. BAUHAUS Európában továbbra is a legjobbak közé tartozik. A koncepció: legjobb választék, első osztályú minőség, kedvező árak és közelség. A jó üzletpolitika alapja a jól átgondolt koncepció: A BAUHAUS vevőorientált szakválasztékával és áttekinthető termék kihelyezésével megalkotta a siker alapját. Vevőinket Európa szerte 186 világos, barátságos és kedvező közlekedéssel rendelkező szakáruházban gazdag termékválasztékkal várjuk. 15 termékcsoport, több mint 120.000 termék, a széleskörű szolgáltatások önmagukért beszélnek. Emellett fontos számunkra, hogy választékunk mindig aktuális legyen. A BAUHAUS-ban vásárlóink a minőségi márkás termékek, valamint a vezető gyártók termékei mellett a legújabb innovációkat is megtalálják. A filozófia: Csapatszellemmel közelebb a vásárlóhoz.

Baumax

Baumax

A bauMax egy osztrák eredetű, jelenleg hét európai országban működő barkácsáruházlánc. Mivel logóján a 'BauMax-x' felirat szerepel, a cég nevét időnként - tévesen - BauMax írásmóddal használják. A lakkok és a lazúrfestékek feladata a formázás, a szépítés és a védelem. Az optimális eredmény eléréséhez mind a kinézetre, mind pedig a tartósságra vonatkozóan, mindig az adott célnak megfelelő termékeket kell kiválasztani, és a szükséges szerszámokat kell használni. Különösen figyeljen a gyártó utasításaira és tanácsaira! A lakkoknak, illetve a lazúrfestékeknek két fajtája létezik: Az oldószert tartalmazó és az oldószermentes lakkok, illetve lazúrfestékek, és mivel az utóbbiak vizesbázisúak, ezért ezek inkább környezetbarátnak tekinthetők. Az alap gondos előkészítése döntő fontosságú a festőmunkálatok végeredményében. A gondos munka megéri a fáradtságot! Ne keverje össze az oldószermentes festőanyagot az oldószertartalmúval! A festéket mindig jól meg kell keverni. Az ecsetnek igazodnia kell a lakk, illetve a lazúrfesték típusához. A festés során mindig ugyanazt a lakkot, illetve lazúrfestéket használja. Lakkozzon lendületesen, de ne túl gyorsan! Az ecsetet lazán, csuklóból kell vezetni. Először föl kell vinni a festéket ecsettel az adott felületre, majd pedig szét kell kenni (először keresztben,majd hosszában).

Bricostore

Bricostore

A BricoStore jelmondata, küldetése, filozófiája. Cél, hogy tevékenységével az otthon tágabb értelemben vett környezetének javításához szeretne hozzájárulni egy olyan választék kialakításával és biztosításával, ami a mindenkori vásárlói igényeket kielégíti, mindezt dinamikusan és mindig pozitív szellemen keresztül teszi. Cél továbbá, hogy az amatőr és profi lakásépítők, lakásfelújítók, lakásdekorálók, kertészkedők első számú választása legyen azon régiókban, ahol az áruházaival jelen van. A BricoStore barkácsáruházlánc küldetése Magyarországon a barkácspiacon hosszú évek kitartó munkájával felépített és kivívott vezető szerepének megtartása, illetve folyamatos fejlesztése a megkülönböztető jegyei által. A BricoStore megkülönböztető jegyei és egyben fő mozgatórugói működésének, hogy a piacon a legjobb árakkal legyen jelen, magas fokú kiszolgálás mellett a legszélesebb választékot biztosítva, mindezeket minél hatékonyabban és minél tágabb körben kommunikálva. Mindezen szempontok alapján a legfontosabb cél, hogy elégedetté tegye vásárlóit. A legjobb árak eléréséhez kialakította három kategóriás árképzési rendszerét, amelyen keresztül minden vásárló megtalálja a neki megfelelő és elérhető termékeket.

Hegesztő inverter és tartozékai

Hegesztő inverter és tartozékai

Egy helyen minden, ami a hegesztéshez kell! Szeretné kedvező áron, a legjobb eszközökkel felszerelni a műhelyét? Akkor keressen minket! Hegesztőgépek, hegesztő inverterek, plazavágók és rengeteg más eszköz széles választékával várjuk. Olvassa el gépajánlónkat, rendelje meg gépeinket akár ingyenes házhozszállítással, élvezze garanciánkat és használja ki szervizszolgáltatásunkra. Komoly műhelyt vezet, vagy most állítja össze első készletét? Bízza ránk magát! Folyamatos akciók, hatalmas kínálat!

Hirdetés
Honti Károly

Honti Károly

Üzletünk könnyen megközelíthető Vecsés, Gyál, Üllő, Budapest környékéről. Több mint tíz éve óta fennálló szerszám és barkácsüzletünk már nem csak Budapest XVIII. kerületéből érhető el. Az internetes világnak eleget téve megnyitottuk online barkács és szerszám webáruházunkat is. Barkácsáruházunkban szakszerű kiszolgálás és több tízezer termék közül választhat. Építőipari termékek, munkavédelem, szerszámok, külső és belső fal, fa, fém festékek. Folyamatosan figyeljük vásárlóink igényeit, a lehető legkedvezőbb áron kínáljuk termékeinket. Nagyon fontos számunkra, hogy állandó mozgásban legyünk, percről percre új-és új termékek kerüljenek fel polcainkra. Vevőinkkel kialakított kapcsolat nagyon fontos számunkra. Szeretnénk a mai rohanó, egymástól eltávolodó világban egy meghitt, családias hangulatú, minden igényt kielégítő üzletpolitikát fenntartani, hiszen mi még a vásárlókért vagyunk.

Moving Service, költöztetés határok nélkül

Moving Service, költöztetés határok nélkül

- Pianínó, zongora, antik bútorok és műtárgyak szakszerű szállítása. - Irattárak, könyvtárak sorrendtartással történő be és kicsomagolása. - Dexion állványok és polcrendszerek szerelése és átalakítása. - Irodatechnikai felszerelések (számítógépek, szerverszekrények, másolók) és páncélszekrények szállítása. - Egyéb speciális igények kielégítése. - Bútorok emeletre történő felhúzása és leengedése. - Nemzetközi költözés és áruszállítás esetén teljes körű vámügyintézés. - Raktározás fűtött helyiségekben, 24 órás őrszolgálattal.

Obi

Obi

A piacvezető otthonteremtő áruház már 21 helyszínen várja vásárlóit. Jelenleg 23 OBI áruház működik Magyarországon. Az áruházlánc összesített eladótere 133.000 m2-re, dolgozói létszáma 1570 fő. A fogyasztói igények kielégítése érdekében a vállalat tervei szerint néhány éven belül körülbelül 25-26 OBI áruházzal áll majd a vásárlók rendelkezésére. Az első áruház megnyitása óta eltelt 13 évben több mint ötvenszeresére nőtt az OBI vásárlóinak száma. A pozitív tendencia az áruházlánc dinamikus bővülésének és a vásárlóknak nyújtott egyedi, színvonalas szolgáltatások bevezetésének köszönhető. A vevőszám folyamatos emelkedésével párhuzamosan az OBI árbevétele a 2006-2007. évi gazdasági évben elérte az 53,2 milliárd forintot. Az elmúlt 13 év forgalmi adatai annak ellenére is töretlen fejlődést mutatnak, hogy a hazai otthonfejlesztési piac időközben újabb szereplőkkel bővült.

Stihl És Makita Szakkereskedés

Stihl És Makita Szakkereskedés

A Makita fűkasza a jól gondozott gyep legjobb társa. Ezzel a kültéri eszközzel Ön is csodás pázsitot varázsolhat külterületére. Az Onlinegép.hu webáruházban sokféle Makita fűkasza is kapható, így Ön is ki tudja kutatni az elvárásainak jót. A közös ezekben a kinti eszközökben, hogy egyszerű őket kezelni, meggörbült végükkel pedig a kert titkolt sarkaiba is oda lehet jutni. A felületünkön az összes darab mellett egyedi ismertetőt talál, de ha van még felvetése, bátran látogasson el hozzánk! (Címeinket láthatja a felső menüsor ?Rólunk/kapcsolat menüpont alatt.) Az onlinegép.hu képzett munkatársai igazi Makita szakértők, emiatt Ön nálunk mindent megtudhat erről a brandról, aminek az egyik legkiválóbb és egkeretesebb áruja a Makita fűkasza.

Hirdetés
Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok

Szerszám webáruház - Metabo, Makita szerszámok

Makita és Metabo szerszámok kiemelkedő választéka a Nitech gép és szerszám webáruházban. Áruházunk, a Nitech két olyan márka termékeit forgalmazza, mint a Makita és a Metabo, melyek már több mint 20 éve jelen vannak az országban. A Makita és Metabo szerszámok, kéziszerszámok, kisgépek mind minőségi termékek, melyek az otthoni vagy munkahelyi munkavégzés elengedhetetlen kellékei lehetnek. Kaphatóak a webáruházban többek között Makita és Metabo akkumulátoros kéziszerszámok, elektromos kéziszerszámok valamint egyéb szerszámgépek és berendezések.

Technoform kéziszerszám és kertigépek

Technoform kéziszerszám és kertigépek

A Technoform Kft 1990-ben alakult, azaz több mint 20 éve jelen van a Magyar piacon. Fő tevékenységi körünk a MAKITA, HITACHI, METABO, AEG professzionális kéziszerszámok, tartozékok,MAKTEK RYOBI otthoni használatra szánt szerszámok forgalmazása, építőipari gépek kölcsönzése. A MAKITA és a HITACHI gépek szerződött Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei garanciális javítói vagyunk. A webáruház különlegessége a gépekhez a hozzá tartozó tartozékokat is megjeleníti, az ügyfél biztos lehet benne, hogy a géphez használható az adott tartozék. Ezen kívül csomagokat is készíthet ahol a gépet használható tartozékokkal együtt vásárolhatja meg.

Tuti menü